FORSIDE         FIRMAPROFIL         KONTAKT         FORESPØRG         PRODUKTER         KATALOG         SITEMAP    

TransportbåndFind mere info omkring transportbånd på vores nye side https://www.fecconsulting.dk/transportbaand


Vi forhandler og lagerfører PVC og PU transportbånd og vi har derfor muligt for hurtig leveringer, vores normal leveringstid er ca. 2-3 dage fra lager, samt afhentning efter aftale. disse bånd er velegnet til fødevareindustrien, samt til let industri. Vi leverer vi et stort udvalg i PVC- og PU-transportbånd med forskellige overflader efter opgave. 

Et transportbånd er et høj teknologisk redskab, der indgår som en særdeles vigtig enhed i mange virksomheders produktionsapparater.
Derfor er et af vore nøgleord - Kvalitet. vores transportbånd er altid af den bedste kvalitet, sådan at vi kan garantere en højest mulig driftssikkerhed og en lang levetid for vores bånd.


Derfor nogle af vores nøgleord know-how og kvalitet.
Transportbånd fremstillet af høj kvalitets materialer, således at vi kan opretholde en høj driftssikkerhed og en længst mulig levetid for vores transportbåndbånd. 
Alle vore transportbånd overholder de internationale FDA og EU godkendelser.


 


 

 

Et transportbånd er en stor del i et effektivt transportanlæg:

  • fordi problemfri transport, afhænger af et rigtigt dimensioneret transportbånd
  • fordi  et transportbånd er i kontakt med de transporterede emner.
  • fordi transporten ofte er en stor del i et produktions forløb.
  • fordi risikoen for et driftsstop er meget stor, hvis transportbåndet ikke fungerer optimalt.
     

 

Vores transportbånd er opdelt i følgende grupper:

FEBOR 
Bånd bruges til indendørs transport af både indpakket og ikke indpakket produkter, der ikke er underlagt  specielle krav.


​BREDA 
Bånd magen til Febro dog er disse kemi & olieresistente.


CLINA
En båndserie med non-toxic overflade, Som overholder alle miljøkrav og godkendelser til transport af   fødevare og ferskvarer og er specielt udviklet til fødevareindustrien.


VERNA
Bånd der er udviklet til mere specielle krav - non-toxic og varme resistent overflade. Meget velegnet til aromatiske og organiske produkter.


DRAGO
Bånd udviklet til tungt og besværgelig gods. Disse bånd er antistatiske og har stor modstands dygtighed overfor mineralrester og diverse olier.


ASTER
Et bånd med forskellige slags overflade typisk med højfriktion, specielt egnet til transport hvor stigninger og  fald kan for kommer.

Tandremstransportoer.jpgBaandtransportoer_2004.jpgTandremstransportoer2.jpg
Baandtransportoer_2000.jpgBaandtransportoer_mini.jpgBaandtransportoer_2041.jpg
Modultransportoer.jpgKurve-Baandtransportoer.jpgDobbelt-Baandtransportoer.jpg

Send os en forespørgsel eller ring 48248545

 

transportbånd nyt

Find mere info omkring vores billige transportbånd i både pu og pvc, se mere på vores nye hjemmeside http://www.fecconsulting.dk/transportbaand

HTML Editor - Full Version

Transportbånd

Båndtransportøren er et af de grundlæggende værktøjer, der bruges i materialehåndteringsindustrien. Båndtransportører bruges oftest til transport af bulkmaterialer som (korn, salte, kul, malm, sand osv.), Der hjælper med at transportere let. Båndtransportsystemerne består af to eller flere remskiver, der er fastgjort til transportøren bånd. Transportbåndet er bæremediet i båndtransportsystemet, der er forkortet til båndtransportøren. Et båndtransportsystem er en af mange typer af transportørsystemerne. Det har bestået af en endeløs sløjfe af bæremedium til transportbåndene, der roterer om dem de to eller flere remskiver.

En eller begge remskiver drives ved at bevæge bæltet, og materialet på bæltet bevæger sig fremad. Den drevne remskive kaldes også drivskiven, mens den ikke-styrede remskive, der kaldes tomgangsskiven, den har forskellig brug i industrien for at gøre arbejdet let og hurtigt.


Opfindelsen af transportbånd

 I det tidlige 19. århundrede, i 1901, opfandt Sandvik og startede produktionen af stålfremstillede transportbånd. I 1905 har Richard Sutcliffe opfundet de første transportbånd, der nogensinde er brugt til brug i kulminerne, hvilket er revolutioneret minesektoren kan prale af i eksport. I 1913 introducerede Henry Ford transportbåndets samlebånd ved Ford Motorselskaber i Highland Park i Michigan Ford's fabrik i Michigan

Hovedtyper af båndtransportør

Transportbåndet bruges i almindeligt materiale, det hjælper med at bevæge bagage, såsom bevægelige kasser langs en fabrik og håndteringen af bulk materiale. Et transportbånd bruges også til at transportere store mængder ressourcer og landbrugsmaterialer, såsom korn, salt, kul, malm, sand, overbelastning og flere materialer.


Typer af transportbånd:


Mekanisk båndtransportør:

Et transportsystem er et almindeligt stykke mekanisk håndteringsudstyr, der flytter materialerne fra et sted til et andet sted. Transportører med transportbånde i både pu og pvc er især nyttige i applikationer, der involverer transport af tunge eller klodsede materialer. De mekaniske transportører med flade og glidende båndtransportører, med skrå transportbånd, flyvende båndtransportører, båndtransportører og transportører. Mekaniske transportører bruges til håndtering af bulk materialer.


Conveyor med tromlemotor (MDR):

24V-trumlemotoren er placeret i valsen på vores Conveyor (MDR) er et fremragende valg til at få hurtig og nem installation, lav vedligeholdelse og med mindre reservedele er det primære arbejde. Transportøren laver mindre støj, er stor ved akkumulering af nul tryk og kører på efterspørgslen efter transporten, som også øger produktionen af dens mindre om kostninger med pålidelighed.


Lamelbånd

 

Lamelløbebånd er transportører, der anvender en eller flere uendelige kæder, hvortil der ikke er overlappende, ikke-sammenkoblede, indbyrdes adskilte lameller er fastgjort. transportører består af de uendelige kæder, den elektriske motor bruges også til at køre gennem reduktionsgear og med tandhjul.

Forklæde transportør

 

Forklædetransportøren er en type transportør, der er lavet af de individuelle forklædeplader, der også er forbundet med hængslerne på undersiden, så det skaber en sløjfe, der bærer på en overflade, hvor materialer kan placeres på bæltet. Det spiller en vigtig rolle i flere brancher ved at blive brugt til at flytte forskellige materialer fra et sted til et andet sted.


Kædetransportør

 

Kædetransportøren er en type transportsystem til bevægelse af materiale gennem produktionslinjerne. Kædetransportørerne anvender en drevet kontinuerlig til kædeanordning, den bærer en række enkelt gennemgående vedhæng. Arrangementets kæde drives af en 24V til 240V drevet motor. En kædetransportør fungerer efter princippet om samtrafik. Kæden forbinder hvert gear, hvilket resulterer i en glat transportproces for at overføre materialet til den anden side. Kædetransportøren har en række gear, der er forbundet til et kontinuerligt system af kæden. Det konventionelle stål- eller modulbånd bruges ofte til at forbinde tandhjulene. Gearene gør transportøren let og glat.


Fordele ved transportbånd

 

1] Transportbåndene er holdbare og pålidelige komponenter, der bruges til automatisk distribution og oplagring, samt produktions- og produktionsfaciliteter. Det giver industrien mulighed for at vokse med enkle systemtransportører.

2] Transportbåndet er kombinationen med computerstyret palle håndterings udstyr, hvilket muliggør mere effektiv detailhandel, engrossalg og fremstillingsdistribution. Det betragtes også som et arbejdsbesparende system, der giver store mængder mulighed for hurtigt at bevæge sig gennem en proces, hvor materialet kan prale af arbejdet i branchen.

3] Dette tillader også virksomhederne at sende eller modtage de højere mængder af materialer med mindre lagerplads og ved hjælp af mindre arbejdsomkostninger.

4] Båndtransportørerne har mange fordele i forhold til andre typer udstyr til håndtering af bulk materialer, såsom transport af kul, sand, salte, minedrift, stenudvinding og også i industrier.

5] Nogle af fordelene ved båndtransportører, der er i stand til at håndtere en lang række bulk materialer med stor volumen og vægt fra meget fine til store klumpstørrelser. Båndtransportøren kan transportere materiale vandret, i en hældning eller en kombination af begge dele. Det er nyttigt i vores daglige liv at gøre det lettere.

 

Historien om transportbånd:

 

Fra 1892 til 1913

 

De primitive transportbånd blev brugt siden slutningen af 1800-tallet. I 1892 begyndte Thomas Robins med en række opfindelser, der spiller en vigtig rolle i udviklingen af et transportbånd, der blev brugt til transport af kul, malm og andre produkter på dette tidspunkt. I 1901 opfandt og startede Sandvik produktionen af ståltransportbånd. I 1905 opfandt Richard Sutcliffe de første transportbånd til brug i kulminer, der revolutionerede minesektoren. I 1913 introducerede Henry Ford også samlebånd til transportbånd hos Ford Motor Company i Highland Park på Michigan fabrik.

Fra 1957 til 1972

I midten af det 20. århundrede I 1957 patenterede B. F Goodrich Company et Mobius-strips transportbånd, som de fortsatte med at producere som transportbånds systemet. Indbygningen har en halv vridning, den havde fordelen i forhold til konventionelle bælter med en længere levetid, fordi den kunne udsætte alle dens overfladearealer for slid 1972, det franske samfund REI skabte i Ny Kaledonien den længste lige båndtransportør i verden i en længde på 13,8 km utroligt. Hyacinthe Marcel Bocchetti var konceptdesigner af dette transportbånd.

 

Transportbånd i dag

 

I dag findes der forskellige typer transportbånd på markedet, der er skabt til transport af forskellige typer materiale, der er tilgængeligt i PVC- og gummimaterialer. Materialerne flyder over bæltet, der kan vejes under transporten ved hjælp af en bæltevejer. Bælter med regelmæssigt placerede skillevægge, kendt som elevatorremme, bruges til at transportere løse materialer op ad stejle skråninger. Båndtransportører bruges til selvaflæsning af bulkfragtere og levende bundtrucks. Båndtransportteknologi bruges også til transport af transport, såsom bevægelse af fortove eller rulletrapper, såvel som på mange fremstillingsmonteringslinjer. Butikker har ofte transportbånd ved check-out tælleren for at flytte indkøbsprodukter. Skiområder bruger også transportbånd til at transportere skiløbere op ad bakken. Båndtransportører bruges til selvaflæsning af bulk fragtere og levende bundtrucks. Båndtransportteknologi bruges også til transport af transport, såsom bevægelse af fortove eller rulletrapper, såvel som på mange fremstillingsmonteringslinjer. Butikker har ofte transportbånd ved check-out tælleren for at flytte indkøbsprodukter.

Transportbåndene er især nyttige til applikationer, der involverer transport af tunge eller klodsede materialer. Transportørsystemer tillader hurtig og effektiv transport til en bred vifte af materialer, hvilket gør dem meget populære inden for materialehåndtering og emballageindustrien.

 

Længste båndtransportør med transportbånd 

 

Det længste båndtransportsystem i verden er i Vestsahara. Det blev bygget i 1972 af Friedrich Krupp. Den er 98 km (61 mi) lang fra fosfatminerne i Bu Craa til kysten syd for El-Aaiun.Det længste transportbåndssystem i en lufthavn er Dubai International Airport bagagehåndteringssystem på 63 km (39 mi). Det blev installeret af Siemens og taget i brug i 2008 og har en kombination af traditionelle båndtransportører og bakketransportører. Ved Boddington er Bauxite Mine i det vestlige Australien officielt anerkendt som at have verdens længste enkeltflyvningstransportør. Enkelflyvning betyder, at lasten ikke overføres, det er et enkelt kontinuerligt system for hele længden.

 

Struktur og sammensætning af transportbånd til fødevare


Bæltet består af et eller flere lag gummi og plastmaterialer. Det er almindeligt, at bælter har tre lag, et top dæksel er et krop og et bunddæksel. Formålet med slagtekropslag er at tilvejebringe lineær styrke og form. Kroppen er ofte et vævet stof eller metalstof med et varp og skud i transportbåndet. Varpen henviser til langsgående ledninger egenskaber ved modstand og elasticitet er præsenterer transportbåndets køreegenskaber. Skuddet repræsenterer hele sættet af tværkabler, der giver båndspecifik modstand mod snit og varierer ridser, revner og stød og på samme tid med stor fleksibilitet. De mest almindelige kropsmaterialer er stål, polyester, nylon, bomuld og aramid. Dækslerne er normalt forskellige gummi- eller plastforbindelser, der er specificeret ved brug af transportbåndet.

 

Branche


Transportbåndene bruges også i industrielle omgivelser med ind befatning af udløb af mekanismerne, såsom udløbsledninger langs transportbåndets længde. Dette giver arbejdstagerne mulighed for straks at lukke transportøren ned, når der opstår et problem i transportbåndene. Advarselsalarmerne er også inkluderet for at underrette medarbejderne om, at en transportør er ved at tænde. I USA har Arbejdsmiljøadministrationen udstedt forskrifter for transportbånd, som OSHA 1926.555.


Sikkerhedssystem


Nogle andre systemer, der bruges til at sikre transportbåndet, er bælter med svingafbrydere, hastighedsafbrydere, bælte rip switch og nødstop knapper med et advarselssignal til systemet. Bæltesvingekontakten stopper transportøren, hvis bæltet begynder at miste sin justering sammen med strukturen. Hastighedsafbryderen stoppes, når bælterne er, hvis afbryderen ikke registrerer, at bæltet kører med den krævede hastighed. Bæltet rip switch vil stoppe bæltet, når der er et snit, eller en klap, der indikerer, at bæltet er i fare for yderligere skader. Et nødstop kan være placeret på transportbåndets kontrolboks i tilfælde af funktionsfejl i akkorden.


Kilde: https://www.fecconsulting.dk/transportbaand
FEC Consulting, Industrivænget 10, Meløse DK-3320 Skævinge, Tlf.: 48248545 Fax.: 48261161 E-mail: info@fecconsult.dk